ŞANLIURFA / HALİLİYE - Bettik İlkokulu

Bettik İlkokulu

Adres
ULUHAN MAH. BETTİK KÜME EVLERİ BETTİK ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 103 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Taşımalı eğitim bölgemizde olan her çocuğun eğitim ve öğretim amaçlarını gidermek için çalışıyoruz. Bu sebeple bölgemizde örgün eğitimden faydalanamayan velilere de gönüllülük çerçevesinde çeşitli çalışmaları yürütmekteyiz. Eğitimin herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz ve bizlere verilen görevler çerçevesinde elimizden gelenin en iyisini yapma çabasındayız.
Misyon
Şartların iyi değerlendirilip netice bakımından en iyiye ulaşmak genel düsturumuzdur. Eğitimin bir bütünlük işi olduğundan hareketle öğretmen-veli-öğrenci ilişkisini maksimize ederek gerektiğinde çeşitli kurum ve kuruluşların yardımıyla eğitim ve öğretim ortamını daha kaliteli hale getirmeye çalışıyoruz.
Ders Başlama Saati :08:30 Ders Bitiş Saati :13:50
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır. Toplu taşıma aracı yoktur.
Öğretmen servisi vardır.
Uluhan mah. Bettik Sok. HALİLİYE/ŞANLIURFA